WEKO3
アイテム
地域名産の花・果実に生息する有用酵母の探索
https://kiui.repo.nii.ac.jp/records/1334
https://kiui.repo.nii.ac.jp/records/13347ba80c0d-37dc-4db5-81a4-fc5880991349
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-03-22 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | 地域名産の花・果実に生息する有用酵母の探索 | |||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Exploring of beneficial yeasts inhabiting well-known local flowers and fruits | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | 有用天然酵母の探索 | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | 花・果実酵母 | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | 天然酵母 | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | Exploring beneficial natural yeasts | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | yeast inhabiting flowers and fruits | |||||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||||
主題 | natural yeast | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||
著者 |
眞山, 滋志
× 眞山, 滋志
× 村上, 二朗
× 眞山, 眞理
|
|||||||||||||||||||||||
bibliographic_information |
ja : 吉備国際大学研究紀要(医療・自然科学系) en : Journal of KIBI International University Health and Natural Sciences 号 32, p. 29-35, 発行日 2022-03-22 |