Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2021-03-20 |
タイトル |
|
|
タイトル |
「淡路島なるとオレンジ」の加工原料としての需要および品質における課題分析 |
|
言語 |
ja |
タイトル |
|
|
タイトル |
A Study on Demand and Quality of Awajishima-Naruto Oranges as Raw Material for Processed Food |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
淡路島なるとオレンジ |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
加工食品用原料 |
キーワード |
|
|
言語 |
ja |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
CS分析 |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Awajishima Naruto Oranges |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
raw material for processed food |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Customer Satisfaction analysis |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
著者 |
塩谷, 涼馬
鈴木, 崇士
羽賀, 琢真
米山, 優真
金沢, 功
濱島, 敦博
森野, 真理
SHIOTANI, Ryouma
SUZUKI, Takashi
HAGA, Takuma
YONEYAMA, Yuuma
KANAZAWA, Ko
HAMASHIMA, Atsuhiro
MORINO, Mari
|
書誌情報 |
ja : 吉備国際大学研究紀要(人文・社会科学系)
en : Journal of KIBI International University Humanities and Social Sciences
号 31,
p. 27-34,
発行日 2021-03-22
|